Sveiciens visiem! :D
Man ir liels prieks, ka beidzot ir atvēries Kenventaki forums! Tad nu, lai mazlietiņ palīdzētu iekustinā forumu, atvēršu so lapiņu!
Droši vien mani jau pazīstat, bet ja nē, tad stādīšos priekšā- Mans vārds ir Amanda, esmu 15 gadus jauna meitene, kurai ir tas gods būt saimniecei vienai brīnišķīgai samojedu suņu meitenītei Dakotai, kura nāk no Kenventaki ģimenes! Suņi, bet visvairāk jau samojedi - ta ir mana vislielākā sirdslieta, es dievinu būt kopā un rast kontaktu ar suņiem, īpaši jau samojediem!
Bet es ne tikai ļoti mīlu darboties un kontaktēties ar suņiem, es dievinu arī viņus apmācīt un izstādīt izstādēs!
Jau tiklīdz Dakota ienāca mūsmājās, mēs kopā sākām cītīgi apmeklēt hendleru skolu, jo es jau tad zināju, ka vēlos apmeklēt izstādes un būt hendlere. Nu jau izstādes apmeklēju diezgan ilgu laiciņu, un esmu sakrājusi labu pieredzi, un nu jau spēju pati apmācīt un izstādīt citu cilvēku suņus izstādēs, ko arī nu jau daru! :) Mans sapnis ir kļūt par profesionālu hendleri, ļoti ceru, ka kādudien tā arī notiks.. :)
Tieši tāpēc arī esmu atvērusi šo lapiņu, lai piedāvātu jebkurā laikā un izstādē palīdzēt Jums sagatavot Jūsu sammiju, apmācīt vai arī izstādīt ringā, jo tā ir mana sirdslieta ar ko vēlos nodarboties savā brīvajā laikā!
Es esmu tikai priecīga, ja varu palīdzēt!
Nu jau es arī izstādu un apmācu dažādu citu šķirņu pārstāvjus, bet, tik un tā, man vienmēr visvairāk patiks un patīk strādāt un kontaktēties ar sammijiem, jo nav nevienu tādu pašu , tik īpašu , suņu kā samojedi, tāpēc novērtējiet savus mīluļus, viņi tik tiešām ir fantastiski!
Vēlos izmantot iespēju un arī šeit patiekties, mūsu bosam - Ramonai, par visu sniegto palīdzību un atbalstu, nezinu kā viss būtu gājis bez Tevis! PALDIES par visu! :)
Uz tikšanos izstādēs vai citos pasākumos!
Mani kontakti:
http://samoyed.weebly.comamanditta@inbox.lv+371 29740663
Ar cieņu,
Amanda